Hoe het werkt

Beter begrijpt hoe belangrijk uw personeel voor uw organisatie is. Daarom bieden we gezondheidsonderzoeken en coaching aan, die gebaseerd zijn op medisch bewezen methodes. Dankzij het maatwerk en onze ervaren medisch gecertificeerde bedrijfsartsen zorgen wij voor een passende, persoonlijke aanpak. Voor uw organisatie van toegevoegde waarde.

Stap 1: Kennismaking en analyse

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Wij informeren u dan over Beter Leven, bespreken uw organisatie met betrekking tot arbo gerelateerde onderwerpen en geven u graag passend advies.

Stap 2: Vrijblijvend advies op maat

Aan de hand van uw situatie doen we u vrijblijvend een advies op maat toekomen. Bent u overtuigd van de toegevoegde waarde die wij uw organisatie kunnen bezorgen? Dan gaan we meteen aan de slag!

Stap 3: Interne activatie

Samen met u maken we een plan hoe we uw medewerkers het beste kunnen bereiken om mee te doen aan het gezondheidsonderzoek. Daarvoor hebben we een uitgebreid activatiepakket tot onze beschikking.

Stap 4: Gezondheidsonderzoek

Uw medewerkers kunnen zich via onze website inschrijven voor het gezondheidsonderzoek. De gezondheid van uw werknemers wordt beoordeeld aan de hand van het gezondheidsonderzoek wat bestaat uit een online vragenlijst en een aanvullend lichamelijk onderzoek.

Stap 5: Coachingstraject, indien wenselijk

Worden er bij de gezondheidskeuring afwijkingen van de norm geconstateerd, dan nodigen we de desbetreffende medewerker uit voor een coachingstraject. Het is dan aan de medewerker om te beslissen om mee te doen.

Stap 6: Vordering monitoren

U krijgt bij ons een account waarmee u te allen tijde de vorderingen van uw medewerkers kunt volgen. Ook kunt u met uw account vergelijken hoe uw organisatie het doet ten opzichte van andere organisaties in uw branche. Aangezien het om medische privé gegevens gaat, krijgt u alleen gemiddelden te zien, die niet te herleiden zijn naar desbetreffende medewerkers.