Onze klanten aan het woord

Benieuwd hoe andere deelnemers Beter Leven ervaren hebben?
Lees hun testimonials en laat je overtuigen.

“Ik ben door het hele traject bewuster gaan leven.”

Ben Wegdam

Accountmanager

“Ik dronk elke dag 1 à 2 glazen wijn, nu doe ik dat alleen in het weekend. Ik ben bewuster gaan leven en mijn vrouw helpt me daarbij.”

meer

"Het contact met de coach verliep goed."

Erhan Ozkarakoc

Adviseur Particuliere Relaties

 “Voor mij heeft het traject opgeleverd dat ik ben gaan beseffen dat het anders moet. Vanaf het moment dat ik gecoacht ben, lukte het mij om me aan mijn dieet te houden en meer te bewegen.”

"Ik werd gewezen op zaken waar ik op moest letten.”

Gerard van der Kolk

Service Level Manager

“Het beste vond ik de combinatie van het intakegesprek met de eerste uitslag, vervolgens de aanwijzingen die ik via internet kreeg en de vraag om iedere twee weken feedback te geven. Voor mij werkte die combinatie prima.”

meer

"De online coaching vond ik prettig. Die hield me scherp."

Henk van Gameren

Senior project manager IT

“Je kunt je fit voelen terwijl bepaalde waarden in je bloed toch niet kloppen. Mijn huisarts ondersteunt me nu met een jaarlijkse check.”

 

"Fysiek merk ik dat mijn lijf gezonder is geworden en als het om het mentale gedeelte gaat ervaar ik dat ik beter kan omgaan met stress."

Marcel Stavast

Assistant Financial Restructuring Corporate Clients & Special Finances

“Ik heb mij enorm ontwikkeld op het vlak van stressbeheersing zowel in mijn werk als prive. Daarnaast is mijn BMI van 27,5 naar 25,5 gedaald. Ook ben ik een keer per week intensief gaan sporten. Dit traject heeft me daartoe aangezet. Voor mijn gevoel heb ik, wat stappen maken betreft, op alle onderdelen het maximale resultaat behaald.”

meer

" Ik heb het meeste gehad aan het actief bij de les gehouden worden. "

Gretl Leeuwangh

Teammanager Controlling Facility Management en Procurement

” Binnen het traject, heb ik als beste ervaren de combinatie van een gesprek en coaching op afstand. Door het erkennen in het eerste gesprek waar ik mee zat, signaleerde ik hoe ik gezond en fit kon blijven. Dit gesprek was voor mij heel verhelderend, met name het vooraf nadenken over welke acties ik zou gaan ondernemen en dan weten wat te gaan doen. Door het berichtje via het coachingssysteem werd ik getriggerd: doe ik nu de dingen die ik wil doen, het aangepaste patroon vasthouden en niet afhaken halverwege de route.” 

meer